Élelmiszer-ipari, élelmiszer-kémiai gyűjtemények
Átfogó gyűjtemények Élelmiszer-biztonság, minőségi követelmények az élelmiszeriparban Élelmiszer mikrobiológia Iparági információk Egyéb érdekességek, hasznos adatok
Nutrition Arbor Nutrition Guide
Könnyen átlátható linkgyűjtemény, mely bemutatja élelmiszeripar külföldi képviselőit, az élelmiszer biztonsággal, kutatással valamint az élelmiszer törvényekkel foglalkozó oldalakat.PoultryJól strukturált, átfogó linkgyűjtemény a baromfiról.Meat, Fish, Poultry, Food ResourceTermékenként csoportosított linkgyűjtemény. Az oldalak nemcsak további internetes oldalakra, hanem a nyomtatott szakirodalomra is egyaránt hivatkoznak.Élelmiszer-biztonság, minőségi követelmények az élelmiszeriparban
A FoodInfoNet oldalain a minőségbiztosítás mellett további információkat talál az érdeklődő a világ élelmiszeriparáról.SafeFoodMinőségbiztosítással foglalkozó oldalak linkgyűjteménye.Dr. Bene László: Kertészeti termékek: gyümölcs, zöldség, gomba és dísznövény minőségi követelményei az Európai Unióban
Az élelmiszer mikrobiológia átfogó linkgyűjteménye.Food under the microscope - Élelmiszerek a mikroszkóp alatt
A Sütő-, cukrász-, édes-, tészta- és malomipar információs központjaA Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és -Kereskedők Szövetsége
Dr. Rácz László: Élelmiszerrel szervezetünkbe kerülő nyomelemekről
Thermophysical Properties of Fluid Milk Products
Folyékony tejipari termékek termofizikai adatait (pl.: sűrűség, viszkozitás, vezetőképesség, szárazanyag tartalom stb.) bemutató oldal.Nutrition Analysis Tool - USDA Nutrient Database for Standard ReferenceA Nutrition Analysis Tool program segítségével könnyedén elemezhetők az élelmiszerek. A programmal meghatározható az élelmiszerek kaloria, koleszterin vagy zsírtartalma.Jancsó Gábor: Gombaszagok kémiájaAz amatőr mikológus - Színes gombakalauz
Dravecz Tibor rendszertani besorolás alapján rendezett gombafotói.